maanantai 11. helmikuuta 2013

Rakkauden tekoja.


Vuodenvaihde oli valtava muutosaalto elämässäni. Puolentoista kuukauden aikana vaihdoin viidesti kaupunkia, kahdesti asuntoa ja kerran manteretta. Siinä välissä asuin kaksi viikkoa hotelleissa ja kuukauden matkalaukkuelämää sukulaisten nurkissa. Sen toisen muuton jälkeen kroppa alkoi nätisti vihjailla, että ei enää. En kuunnellut, vaan stressasin vähän lisää, huolehdin menneistä ja tulevasta, ja vähän liian vähän nykyhetkessä olemisesta.

Tänä iltana, monen päivän itkuilun ja väsymyksen jälkeen tuli viimein selväksi, että näin ei voi jatkua. Hukutin suruni datailemalla yksikseni kotona. Netissä on paljon turhaa, mutta onneksi on myös ihana Alexandra Jaye Johnson, jonka Youtube-kanavalle eksyin. Videollaan Alexandra kysyi, "What would love do?" ja "Now what needs to be done?"

Mitä Rakkaus tekisi? Mitä nyt täytyy tehdä?

Minua Rakkaus potki tänä iltana persuksille ja pakotti aloittamaan tämän blogin. Sen jälkeen se määräsi jalkakylvyn, unta, huomiselle sopivan määrän to do -listan juoksevia asioita ja pitkän, hikisen joogatreenin, joka vääntää selkärangasta padotut tunteet pihalle. Sen jälkeen on aika kysyä uudelleen, mitä Rakkaus tekisi.

Mitä Rakkaus tekisi sinun elämässäsi, tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti