keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Trampoliinin muodonmuutos


Minulla oli jo alunperin ajatuksena, että joogahuoneeseen tulisi jonkinlainen löhöilynurkkaus esimerkiksi isojen lattiatyynyjen muodossa. Sitten kuitenkin mieskin innostui joogaamisesta, ja kahden ihmisen tarpeisiin yksi kokonainen huone ei yllättäen ole yhtään liikaa. Ja trampoliinille oli ehdottomasti löydyttävä nurkka.

Samaan aikaan olin moneen otteeseen himoinnut Pinterestistä erilaisia trampoliinin kierrätysprojekteja, joissa useimmiten vanhoista jättitrampoliineista oli rakennettu löhöilypaikkoja tähän tyyliin:


Ajattelin, että tuollaisen ehdottomasti rakennan sitten kun paremman trampoliinin hankinta tulee ajankohtaiseksi. Kunnes sitten viimein tänään välähti: Eihän sen trampoliinin tarvitse olla poissa käytöstä, jotta sen päällä voisi loikoilla! Trampoliinia käytetään nytkin maksimissaan puolisen tuntia päivittäin. Ne loput 23,5 tuntia se on periaatteessa turha tilanviejä. Otetaan samoin vaatekaapissa tilanviejinä olleet vieraspeitot ja -tyynyt, vanha päiväpeitto, ja tadaa, trampoliini on muuttunut niiksi lopuiksi 23,5 tunniksi kotitoimistonurkkaukseksi! Peittokasa on helppo taittaa kahtia ja nostaa lattialle siksi aikaa kun trampoliini on oikeasti käytössä.



Lisäbonuksena tulee se, että trampoliinin päälle pinottu peittokasa auttaa edes vähän joogahuoneen armottomaan kaikumiseen. Tämähetkisestä aika askeettisesta sisustuksesta (yksi villamatto ja kaksi joogamattoa lattialla sekä pieni lasihylly) kun ei varsinaisesti ole äänieristeeksi.

Eihän tuo kovin muhkealta vielä näytä, mutta tyynyjä on vain kaksi siksi, että meillä oli tasan yksi ylimääräinen tyyny. Kuviollisen tyynyliinan sisällä on kaksi joogavilttiä :D Kyllä tuli ikävä niitä kahta valtavaa king size -tyynyä, jotka jäivät (nekin) rapakon taakse. Noh, rajatuilla resursseilla luovuus pääse oikeuksiinsa. Tai ehkä nyt saan viimein hyvän tekosyyn hankkia (tai edes askarrella) sen kauan himoitsemani bolsterin. Se olisi ihan täydellinen selkänojaksi tuonne tyynyjen taakse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti